sábado, 1 de enero de 2011

COMENÇA LA SEGONA DÈCADA DEL SEGLE XXI

El cap d'any és una festa molt celebrada arreu, deixem enrera un any vell i n'encetem un de nou en el que tot està per fer i tot és possible encara. Multitud de projectes, d'activitats a desenvolupar, de somnis que potser es facin realitat.... potser ens esperen notícies desagradables, malalties imprevistes d'algun familiar o amic, estem en les mans del destí desconegut que sempre ens sorpren. Potser coneixerem persones que faran canviar la nostra vida per sempre, o decidirem aprendre algun idioma nou com ara el rus o el xinès, qui sap!

Som com unes papallones que volem per ací per allà sempre buscant allò que ens satisfà el cos i l'esperit, intentant trobar aquella escalfor del nucli d'amistats que tenim des de fa temps i que ens ajuda molt en el nostre dia a dia. La nostra maduresa personal, un any més adquirirà experiències diverses que incidiran en la nostra experiència vital sempre oberta a novetats i a relacions diverses.

Espero que aquest any marcat per una crisi econòmica però també de valors i d'una forma de viure força superficial, i m'atreveria a dir que una mica frívola, ens faci canviar d'actitud per tal de no depredar més encara el nostre petit planeta blau, el qual ja està al límit de les seves possibilitats per causa nostra.

A tots desitjo un bon any 2011!

2 comentarios:

  1. ¡Bon any 2011 para ti también!
    Ciertamente lo único que sabemos de él es que es nuevo...y eso siempre es motivo de esperanza. Intentemos que no nos defraude, y esforcémonos en no defraudarnos a nosotros ni a los que confían en nosotros.

    Saludos y felicidad.

    ResponderEliminar
  2. Igualmente para ti, que sea un año lleno de alegria y salud.

    Un abrazo,

    Montse

    ResponderEliminar