viernes, 6 de agosto de 2010

SESSIÓ POÈTICA A L'AVENC DE TAVERTET

Es presentava aquest dijous passat, el recull de poesia "Entre bellesa i dolor" de Lluís Solà i Sala, obra que recull alguns materials encara inèdits. Cap a les set del vespre ens vàrem aplegar a la sala de la casa, al voltant d'una taula feta expressament amb fusta de noguera per Christina Abey i Mark Adams segons disseny propi, d'uns cinc metres de llarg.

L'introductor de l'acte, en Jordi Gumí, va presentar a l'autor que venia acompanyat per Josep Paré, el qual va fer la presentació de l'obra i actuà com a mantenidor de la festa literària, establint a voltes diàleg amb l'autor i també amb alguns dels presents. Fou realment emotiu escoltar les inflexions de la veu de l'autor dient els seus poemes, emfatitzant allò que calia, donant força a certes paraules i matitzant el só que cada frase demanava.

Una sessió memorable que va acabar amb un refrigeri a la terrassa, amb l'acompanyament d'unes esplèndides vistes del capvespre sobre el Collsacabra, que acabaven de posar el fermall d'or a una tarda realment màgica que costarà d'oblidar.

1 comentario:

  1. Per nosaltres, els de l'Avenc, va ser també inoblidable veure com, una vegada més, s'omplia la sala de gent. L'atenció que tothom posava per escoltar amb tots els sentits les paruales de Lluís Solà i Pep Paré, les intervencions..tot molt màgic en una tarda de llamps i trons. Gràcies a tots els que vau venir i gràcies a la casa que ens acull.

    ResponderEliminar